برنج کامفیروزی دارای میزان بسیار بالایی سبوس می باشد

برنج کامفیروزی غلات کاملی است که لایه های سبوس و جوانه آن هنوز دست نخورده است که به برنج رنگ قهوه ای مشخص می دهد.
نسبت به برنج سفید بافت سفت‌تر و عطر و طعم بهتری دارد و فیبر، ویتامین و مواد معدنی بیشتری در هر وعده فراهم می‌کند. برنج قهوه ای را می توان در هر دستور غذایی که نیاز به برنج سفید برای افزایش محتوای غذایی آن دارد، جایگزین کرد.
برنج چمپا که در تایلند کشت می شود، طعمی عجیب و غریب و لهجه ای خوش طعم را به هر غذایی می بخشد.
در هنگام پخت عطر گلی دلپذیر و بافتی مرطوب و نرم ایجاد می کند. هنگام تهیه انواع غذاهای سنتی آسیایی از جمله کاری و سرخ کردنی از آن استفاده کنید.
برنج سفید دانه بلند رایج ترین برنجی است که در دستور العمل های سنتی آمریکایی استفاده می شود و همچنین در غذاهای آسیایی و مکزیکی نیز محبوب است.
برنج
در مقایسه با برنج قهوه ای، طعم ملایم و بافتی سبک تر و نرم تر در هنگام پخت دارد.
همچنین زمان بسیار کمتری برای پخت برنج سفید نسبت به برنج قهوه‌ای صرف می‌شود، اما نقطه مقابل آن این است که به دلیل فرآیند آسیاب کردن، محتوای غذایی کمتری دارد.
برنج کامفیروز، گونه‌ای که منشا آن آفریقاست اما اکنون فقط در ایالات متحده یافت می‌شود، به عنوان پدربزرگ تمام دانه‌های بلند آمریکا شناخته می‌شود.
برنج آب پز به برنجی گفته می شود که تا حدودی در پوسته بیرونی غیرقابل خوردن آن جوشانده شده باشد.
این فرآیند بافت برنج را بهبود می بخشد، زمان پخت را کاهش می دهد و برخی از ویتامین ها و مواد معدنی اصلی موجود در برنج را ذخیره می کند.
از نظر فنی یک روش پخت برنج کامفیروزی چیست و چگونه می توان به صورت برنج دانه بلند آن را آب کش نمود.
  • منابع:
    1. Types of Rice
  • تبلیغات:
    1. کشف فنجان چای مخصوص سلطان سلیمان
    2. کدام کالا را نباید در خانه نگه داشت؟
    3. دوشیدن شیر گوسفندان با شیرآلات در روستای آلاشت!
    4. ساخت اولین لباس نامرئی جهان در چین !!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.