کنجد دارای مقادیر زیادی آهن می باشد

دانه‌های کنجد منبع خوبی از سلنیوم هستند کنجد را با چی بخوریم  و 18 درصد از RDI را هم در دانه‌های بدون پوست و هم در دانه‌های پوست کنده تامین می‌کنند.

این ماده معدنی نقش حیاتی در ساخت هورمون های تیروئید ایفا می کند.

علاوه بر این، دانه‌های کنجد منبع خوبی از آهن، مس، روی و ویتامین B6 هستند که از تولید هورمون‌های تیروئیدی حمایت می‌کنند و به سلامت تیروئید کمک می‌کنند.

غده تیروئید شما حاوی بالاترین مریم گلی غلظت سلنیوم در بین اعضای بدن شما است.

دانه‌های کنجد حاوی فیتواستروژن‌ها هستند، ترکیبات گیاهی که شبیه هورمون استروژن هستند.

بنابراین، زمانی که سطح استروژن در دوران یائسگی کاهش می یابد، دانه کنجد ممکن است برای زنان مفید باشد.

کنجد

به عنوان مثال، فیتواستروژن ها ممکن است به مقابله با گرگرفتگی و سایر علائم استروژن پایین کمک کنند.

علاوه بر این، این ترکیبات ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماری ها – مانند سرطان سینه – را در دوران یائسگی کاهش دهند.

دانه های کنجد می توانند محصولات کشاورزی استان گلستان طعم آجیل و ترد ظریفی به بسیاری از غذاها ببخشند.

برای افزایش طعم و مواد مغذی موجود در دانه‌های کنجد، آن‌ها را برای چند دقیقه در دمای 350 درجه سانتیگراد (180 درجه سانتیگراد) تفت دهید و مرتباً هم بزنید تا به قهوه‌ای روشن و طلایی برسند.

علاوه بر این، می توانید به جای کره بادام زمینی یا هوموس از کره دانه کنجد – که به نام تاهین نیز شناخته می شود – استفاده کنید.

دانه های کنجد آسیاب شده – که به مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان آن آرد کنجد یا کنجاله دانه کنجد گفته می شود – می تواند در پخت، اسموتی ها، خمیر ماهی و غیره استفاده شود.

با این حال، آلرژی به کنجد شیوع بیشتری پیدا کرده است، بنابراین ممکن است لازم باشد هنگام آشپزی برای گروه ها احتیاط کنید.

  • منابع:
    1. 15Health and Nutrition Benefits of Sesame Seeds
  • تبلیغات:
    1. خواب هایی که کار آفرینان برای جوانان بیکار دیده اند
    2. کشف قفل درب در سیاره مریخ!
    3. مبلمان یک میلیاردی با چوب گردو!
    4. دندان عجیب یک دختر بچه که به اندازه فندق بزرگ شده